YRITYS & YRITTÄJÄ

TIPICO

Sami Salli

Tipico on yritys, joka perustettiin vajaat kymmenen vuotta sitten. Olin ollut aina kiinnostunut sisustamisesta ja pitänyt tyylikkäistä ja hienoista asioista. Olin myös yrittäjän poikana ollut jo pitkään vakuuttunut, että jonain päivänä olen sitä myös itse. Niinpä aloin maahantuomaan hienoja ja tyylikkäitä sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sisustustuotteita Suomeen.

Ensimmäisinä valikoimiin tulivat ns. hormittomat, sisustustakat. Sen jälkeen valikoima on laajentunut valtavaksi koskemaan lähes kaikkea, mitä tarvitaan. Kaikki valaistus, kaikki irtokalustus, kaikki toimisto- ja julkitilakalustus. Kaiken löytää Tipicosta. Ja me autamme niiden löytämisessä. Emme todellakaan ainoastaan tarjoa tuotteita, vaan kysymme: “Mitä etsit, saanko auttaa siinä?”

Toiminnan laajennuttua vuosien mittaan ollaan paisuttu yritykseksi, joka pystyy toimittamaan sisustusprojekteihin – kaiken kokoisiin – melkeinpä mitä vaan. On kyseessä sitten risteilyalus, toimisto, hotelli tai vaikkapa yksityiskodin olohuone.

Meille on vuosien saatossa kehittynyt erittäin laaja kontaktiverkosto ympäri Eurooppaa, jonka avulla meillä on mahtava mahdollisuus löytää asiakkaillemme ja suunnittelijoille se, mitä he kulloinkin kaipaavat.

Yksi toiminnan kulmakivistä on mahdollisuus teettää tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Varsinkin valaistukseen  liittyvissä projekteissa tästä toimintamme osasta olemme saaneet mieleenpainuvaa suitsutusta.

Suurin osa Tipicon arjesta kuluu yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien, arkkitehtien sekä myös suoraan yritysten kanssa. Yhteistyötä tehdään kiinteästi myös sisustusalan ammattilaisten järjestöjän kanssa kuten esim. SI, SIO, AJK. Myös kuluttajat ovat meille tervetulleita, vaikkei meillä varsinaista katutason myymälätoimintaa tällä hetkellä olekaan. Jokaiselle kuitenkin kahvit keitetään ja tuotteita esitellään Helsingin Suutarilassa sijaitsevassa toimipisteessämme.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, on sisustukseen liittyvä tarpeesi sitten mikä tahansa.

Iloisin ja tyylikkäin terveisin,

Sami Salli
yrittäjä